MARINA BROKERAGE

 
Beste klant,
 
 
Meer dan 45 jaar is Marina Yachting Center actief in de verkoop van zeil-en motorboten.
Wij zijn 30 jaar importeur van JEANNEAU zeil-en motorjachten. 
De tweedehandsmarkt van boten groeit elke dag. Wij kunnen u helpen
uw boot te verkopen met behulp van onze jarenlange ervaring. 

Bij ons komt uw boot niet alleen op onze website, onze dagelijkse contacten met kopers zijn niet te onderschatten. Daarenboven laten wij uw boot verschijnen op de website van European Yacht Brokerage.  EYB (www.eyb-boats.com) is een website, waarop alle JEANNEAU-dealers hun tweedehandsboten te koop aanbieden en dit wereldwijd. Uw jacht komt daarmee in beeld op meer dan 20 sites, u bereikt er een veel internationaler publiek van kandidaat-kopers mee, en dit in 9 talen.
 
 
Inmiddels is EYB de grootste website in Europa voor tweedehandsboten.  Op EYB worden meer dan 5000 boten aangeboden en werden tienduizenden boten daadwerkelijk verkocht met de steun van EYB.

Zo hebben wij meerdere tweedehandsboten verkocht in onze buurlanden (Frankrijk, Nederland, Duitsland en de UK),  of zelfs in Finland (3), Noorwegen (2), Denemarken (2), Ierland (4) en andere.
We verscheepten een Sun Odyssey 54Ds naar  Zuid-Afrika en een Merry Fisher 625 naar Bulgarije!
 

EYB is ook gelinkt aan de grootste lokale websites van tweedehandsboten zoals, www.yachtworld.comwww.monbateau.com,  www.voilesnews.frwww.boatshop24.co.uk
www.bootsmarkt.de
www.boats24.comwww.mondialbroker.itwww.mondialboats.com
www.cosasdebarcos.com
 en andere.
 
Wij stellen voor om samen met u het jacht te bekijken en dit zonder enige verplichting. Op dat ogenblik vragen wij een prijsquotatie op bij EYB, berekend op basis van de tweedehandsmarkt in Europa. Wij kunnen desgewenst  een gemotiveerde quotatie opvragen, dit kost u 100 Euro.
Wij bespreken de voorwaarden op basis van de vraagprijs. Wij vragen u een exclusief mandaat voor de duur van vier maanden, automatisch verlengbaar.
 
Voor verdere info, bereikt u ons op de infolijn, vermeld in de rechter bovenhoek van deze pagina.
 
Met vriendelijke groeten,
Het Marina Brokerage-team